fbpx

Klanten geven ons 5/5 op Google Reviews ⭐️

Kan een supplement helpen bij het afslanken?

Naarmate we ouder worden, heeft ons lichaam meer moeite met het verbranden van vetten en het bestrijden van extra kilo’s. Wat extra hulp in de vorm van een supplement om af te slanken, is voor veel mensen dus meer dan welkom.

Wanneer we over dergelijke supplementen lezen, vertellen ze vaak dat ze de kilo’s als sneeuw voor de zon laten verdwijnen, maar is dat wel zo? Wij zochten het voor je uit en geven je hier graag meer uitleg!

Hoe helpen voedingssupplementen je om af te slanken? 

Wanneer je enkele kilo’s kwijt wil, is de combinatie van gezond eten en voldoende beweging de sleutel voor een gezond(er) leven. Toch kan het voor sommige mensen nuttig zijn om wat extra hulp te krijgen in het behalen van hun gewenste resultaten. 

Afvallen is namelijk best zwaar. Zo kampt de ene met een constant hongergevoel en vindt de andere dat het helemaal niet snel genoeg gaat. Daarom zijn er ondertussen dan ook heel wat voedingssupplementen op de markt die je helpen met het bestrijden van die extra kilo’s. 

Let wel op: een supplement is geen wondermiddel om je op korte termijn heel veel gewicht te laten verliezen. Het belangrijkste dat je gaat helpen bij het afslanken, is dat je minder calorieën binnenkrijgt dan dat je er verbruikt. Door dit calorietekort zal je dus stilaan die overtollige kilo’s kwijtraken. De juiste supplementen kunnen dit effect wel gaan versterken en het afslankproces wat makkelijker laten verlopen.

Supplementen om af te slanken

Hoe werkt de Afslankformule van Nature Avenue en waarom is deze zo uniek?

Bij Nature Avenue hebben we een uniek supplement ontwikkeld dat je helpt bij het bestrijden van de extra kilo’s. Uniek omdat het een complete Afslankformule is met stuk voor stuk kruiden, planten en mineralen die de stofwisseling bevorderen, de stoelgang verbeteren, het spijsverteringskanaal reinigen of de trek in tussendoortjes verminderen.

De kracht van De Afslankformule zit dus in de uitgebalanceerde combinatie van kruiden, planten, aminozuren en mineralen die het gewichtsverlies ondersteunt en een optimaal resultaat verzekert.

De Afslankformule is dan ook een complete formule die dankzij de heilzame werking van de kruiden en planten zeer mooie resultaten oplevert! En dit met jouw eigen label!

Samenstelling van de Afslankformule

De Natuurlijke Afslankformule is een totaalformule op basis van kruiden en planten

We gaan daarom graag wat dieper in op de ingrediënten. 

Guarana

Guarana is hét ingrediënt als het gaat om het verhogen van je energie. Het geheime ingrediënt is Guaranine. Dit is een natuurlijke vorm van cafeïne die veel langzamer door je lichaam geabsorbeerd wordt dan cafeïne. Daarom voel je het cafeïne-effect veel langer en gelijkmatiger. Guarana wordt gebruikt om zowel geestelijke als fysieke prestaties te verbeteren. 

Daarnaast bevat Guarana alkaloïden en vetten die gevoelens van honger kunnen verminderen. De hoge concentratie cafeïne zorgt er ook nog eens voor dat je stofwisseling harder werkt. Een snellere stofwisseling zorgt er dan weer voor dat het lichaam meer en sneller calorieën verbrandt met gewichtsverlies tot gevolg. 

Groene Thee

Groene Thee wordt bereid van de bladeren van de theeplant (Camellia sinensis), die afkomstig is uit Zuidoost-Azië. De catechinen in groene thee hebben een bewezen gunstige invloed op de gezondheid. De krachtigste catechine in groene thee is epigallocatechinegallaat (EGCG). 

EGCG heeft een indrukwekkende lijst aan gezondheidsvoordelen voor heel het lichaam. Onderzoek wijst eveneens uit dat EGCG ons metabolisme boost, waardoor onze vetverbranding (zelfs in ruststand) verhoogt. Het is daarom een natuurlijk ingrediënt dat niet mocht ontbreken in onze formule!  

Guargom

Guargom is afkomstig van de zaden (bonen) van de guarplant en bezit de eigenschap om een grote hoeveelheid vocht te binden. Hierdoor wordt het hongergevoel sterk geremd. 

Boldo 

De belangrijkste kracht van boldo is dan weer de bescherming van de lever tegen toxische stoffen. Daarnaast bevordert het de maagwerking en de aanmaak van maagsappen waardoor op zijn beurt ook de spijsvertering bevorderd wordt. 

Omdat de vetvertering verbeterd wordt, het vocht wordt afgedreven en boldo eveneens ontstekingswerende eigenschappen heeft, wordt het ook gebruikt in reinigings- en afslankprogramma’s. 

Citroenmelisse

Ook Citroenmelisse is een kruid dat helpt bij de spijsvertering en daarom toegevoegd werd aan deze complete afslankformule. 

Arginine

Het aminozuur Arginine is in staat de vetverbranding in een hogere versnelling te brengen en het energieniveau een boost te geven. L-arginine speelt trouwens een belangrijke rol in meerdere processen van het lichaam. Het is een semi-essentieel aminozuur. Dat wil zeggen dat het volwassen lichaam in staat is om dit zelf aan te maken, maar dat we dit best ook via onze voeding of supplementen moeten aanvullen. 

Plantago Major en Magnesium

Tot slot vervolledigen Plantago Major en Magnesium de ingrediëntenlijst doordat ze de darmtransit bevorderen. 

Besluit

Afvallen is geen eenvoudig proces en er bestaat dan ook geen wondermiddel om je op korte termijn alle kilo’s te laten verliezen. Toch kunnen supplementen zoals onze Afslankformule je een duwtje in de juiste richting geven. Ze zorgen ervoor dat je minder last hebt van een hongergevoel en dat je sneller resultaat zal zien. In combinatie met gezonde voeding en meer beweging slank je zo op een gezonde manier af!

Wil jij zelf De Afslankformule met jouw label aanbieden in jouw zaak en je klanten een duwtje in de goede richting geven? Vraag dan gerust meer informatie over onze supplementen!

Deel deze blog