fbpx

Klanten geven ons 5/5 op Google Reviews ⭐️

Wees er bij!

Het Nature Avenue event op 18 oktober

Het verkopen van producten en supplementen lijkt niet gemakkelijk. Bij het woordje verkoop denken veel ondernemers al snel aan het “aansmeren” van producten en de klanten overhalen om toch maar iets te kopen.

Niets is echter minder waar! Verkoop draait namelijk rond het adviseren van de klant. Je brengt als het ware de behoefte van de klant in kaart. Bovendien maak je gebruik van jouw expertise om producten aan te bevelen. 

Daarom krijg je tijdens ons event op woensdag 18 oktober twee interessante sprekers te horen die je hiermee kunnen helpen. Tijdens het event voorzien we bovendien ook hapjes, drankjes en een heuse Walking Lunch. Wil je er dus zelf graag bij zijn? Schrijf je dan ten laatste in op 1 oktober via de onderstaande knop met vermelding van het aantal deelnemers. Tot dan! 

Wat kan je verwachten? 🤩

Vanaf 10:00 tot 14:00 uur

We ontvangen je graag op woensdag 18 oktober tussen 10:00 – 10:30 uur met een hapje en een drankje. Verder kan je tijdens het event mee genieten van verfrissende drankjes en een heerlijke Walking Lunch. 

Tijdens het Nature Avenue Event laten we onze ervaren sprekers aan het woord en geven ze je meer uitleg over de volgende zaken: 

ezgif.com-webp-to-jpg (1)
Ann Vanlee Meer info over enkele supplementen van Nature Avenue
Onze eigen Accountmanager & diëtiste Ann Vanlee zal je kort meer uitleg geven over de werking en de voordelen van onze supplementen en beantwoordt daarna graag al jouw vragen!
ezgif.com-webp-to-jpg
Vicky Vermeiren Tips & tricks om de verkoop van jouw supplementen te stimuleren
Na deze coaching door Businesscoach Vicky Vermeiren weet je hoe je meer uit jouw bestaande klanten kan halen zonder hen af te schrikken. Op die manier kan je dus jouw omzet een opvallende boost geven!
“Van de producten van Nature Avenue waren we al onder de indruk. Tijdens het event kregen we de gedrevenheid en de kennis achter de producten te zien. Voor ons een meer dan geslaagde avond met een duidelijke presentatie, toffe coaching en meer dan voldoende hapjes en drankjes.”
Stefan
Ketofit

Wil je er graag bij zijn?

Schrijf je dan snel in via onderstaand formulier met vermelding van het aantal aanwezige personen.
Inschrijven kan tot en met 1 oktober. Let wel op: de plaatsen zijn beperkt, wees er dus snel bij!